• Contactează-ne!
  • 0745.927.492

Administrare Blocuri Popeşti Leordeni

De ce să alegeţi BLOC ADMIN pentru administrarea blocului dvs?

harta popesti leordeni

De ce să ne alegeţi pe noi? Pentru că ştim care sunt aşteptările clienţilor şi oferim cea mai bună calitate la cele mai competitive preţuri de pe piaţă pentru administrarea blocurilor din Popeşti Leordeni.

Experienţa noastră în domeniul administrării de blocuri ne oferă avantajul necesar pentru a rezolva eventualele probleme existente la momentul preluării şi a aduce situaţia contabilă a blocului dumneavoastră la un nivel ridicat de corectitudine, siguranţă şi transparenţă.

Activitatea noastră este bazată pe transparenţă, profesionalism şi responsabilitate. Credem că sunt suficiente motive pentru a consulta următoarele servicii ce pot fi puse la dispoziţia asociaţiei şi/sau proprietarilor din cadrul blocului.


Servicii Administrare Blocuri in Popeşti Leordeni:

  • Administrare financiară: contabilitate, casierie
  • Administrare tehnică
  • Cenzorat
  • Audit
  • Curăţenie

Administrare Blocuri
Popeşti Leordeni

S.C. Bloc Admin S.R.L. oferă servicii adresate asociaţiilor de proprietari şi proprietarilor de imobile (persoane fizice şi juridice) din Bucureşti şi Popeşti Leordeni, dar nu numai.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să completați formularul de cerere ofertă sau să ne contactaţi.

contactaţi-ne!

Întrebări şi răspunsuri

Vă prezentăm o colecţie de răspunsuri menite să vă lămurească într-o oarecare măsură asupra mai multor aspecte întâlnite în administrarea unui imobil. Indiferent că sunt întrebări despre activitatea noastră sau întrebări despre cum puteţi face singuri anumite lucruri, încercăm să răspundem la toate.

Dacă nu găsiți răspunsul dorit, vă rugăm să ne trimiteți întrebarea dvs. Vă vom răspunde cât se poate de prompt prin afişarea întrebării dvs pe site.

întrebări și răspunsuri


Prețuri administrare blocuri Popeşti Leordeni:

Valoarea unui contract de administrare blocuri este negociată în funcţie de serviciile contractate şi de frecvenţa acestora.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să completați formularul de cerere ofertă sau să ne apelați la unul din telefoanele de contact.


cereţi ACUM o OFERTĂ!

logo bloc-administrator.ro
Administrare Blocuri Bucureşti

S.C. Bloc Admin S.R.L. oferă servicii adresate asociaţiilor de proprietari şi proprietarilor de imobile (persoane fizice şi juridice), în special din Bucureşti, dar nu numai. Societatea are ca obiectiv  principal asigurarea la standarde europene a activităţii de administrare a proprietăţii. Serviciile prestate de societatea noastră sunt în conformitate cu legislaţia în vigoare şi respectă normele de aplicare ale acesteia.

Social Media:
facebook icon
linkedin icon
youtube icon
google icon 

bloc-administrator.ro este un produs al BLOC ADMIN SRL
© 2024 Toate drepturile rezervate
logo syms.ro

icon telefon
Doriţi să vă sunăm noi?!
Lăsaţi nr dvs de telefon şi vă vom contacta imediat!